slider-v19.jpgslider-v18.png

Producten


Filter op kenmerk

  • Cabinettype
  • Aantal Winlijnen
  • Spelzwaarte

Kies product

Kies product

Missie & Visie

Eurocoin Gaming

icon-responsible.png

Responsible gaming

Eurocoin Gaming is zelf geen exploitant, en houdt bij al zijn activiteiten rekening met een verantwoord spelbeleid. Daarnaast is Eurocoin Gaming voorzitter van de handelsorganisatie van groothandelsbedrijven in Nederland: DAG - Dutch Association of Gaming Providers. Eurocoin Gaming erkent dat dit de enige garantie is voor een stabiele (legale) toekomst van de industrie.

icon-mission.png

Toonaangevende aanbieder van content

Eurocoin Gaming streeft ernaar zich te ontwikkelen tot een toonaangevende (internationale) aanbieder van content voor online kansspelaanbieders. Online kansspelen - kansspelen op afstand - zijn in Nederland met ingang van 2019 legaal. Binnen de Novomatic Group is er op dit vlak internationale ervaring. Door een combinatie van deze ervaring (op het gebied van platforms en marketing) en de succesvolle spellenbibliotheek waarover Eurocoin Gaming beschikt, kan onze organisatie uitgroeien tot een dominante speler binnen dit gebied.

icon-spokes.png

Gesprekspartner voor de overheid

Dankzij onze contacten in verschillende landen en met betrokken autoriteiten, beschikken we over een brede kennis van de internationale wettelijke voorschriften voor kansspelmachines en kunnen we ondersteuning bieden bij goedkeuringsprocedures. Hierdoor is het bovendien vaak mogelijk om klanten te adviseren over afgeleide varianten van bestaande producten, zodat de prijzen op een concurrerend niveau kunnen worden gehouden. Juist deze ervaring maakt Eurocoin Gaming een belangrijke gesprekspartner voor de overheid bij het opstellen van nieuwe wetgeving.

Over ons

Eurocoin Gaming

Het beste van twee werelden

In 2013 zijn Eurocoin Gaming, JVH gaming products en AWP-design.nl samengegaan in Eurocoin Gaming. Deze drie bedrijven hebben een aantal sterke merken ontwikkeld: JVH, Bell-Fruit en Errèl. Daarnaast is Eurocoin Gaming (exclusief) dealer voor een aantal binnen de branche zeer bekende merken, zoals de Sloveense aanbieder van roulettespelen: Gold Club. Eurocoin Gaming heeft op de Nederlandse publieke markt een marktaandeel van 70-75%, en een aandeel van circa 30% binnen de amusementscentra-markt.

Ontwikkeling 

De bedrijven beschikken elk over een eigen ontwikkelingsteam en kunnen daardoor snel inspelen op veranderingen in klantenbehoeften of wetgeving. De ontwikkelingsteams hebben ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van spelen voor zowel de binnenlandse markt (Nederland) als internationale markten, zoals Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Litouwen, Polen, Oekraïne, Kazachstan, Roemenië, de Russische Federatie en Slowakije, en is thuis in uiteenlopende technologieën.

Contact

Eurocoin Gaming

Eurocoin Gaming

van Liemptstraat 16
5145 RB Waalwijk

T 088 - 5840010


info@eurocoingaming.nl
www.eurocoingaming.nl

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?


Eurocoin Gaming

van Liemptstraat 16
5145 RB Waalwijk

T 088 - 5840000

mail@eurocoingaming.nl
www.eurocoingaming.nl

Naar boven